Täältä löydät tilaus- ja toimitusehtomme kauppa.puhujaksi.fi tuotteista.  

 

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä verkkomaksulla. Verkkokaupassamme voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-pankki, Aktia, POP-pankki, Säästöpankki, luottokortilla ja MobilePaylla..

Asiakas voi tilata tuotteen myös laskulla tai maksaa suorituksen useammassa erässä olemalla erikseen yhteydessä puhujaksi.fi asiakaspalveluun info@puhujaksi.fi. Laskutus hyväksytään maksutavaksi asiakkaan luottotietojen tarkastuksen jälkeen ja luottotiedot tarkastetaan henkilötunnuksen avulla. Puhujaksi.fi pidättää oikeuden toimittaa tuotteen ennen laskun kokonaissumman maksamista. Valmennukseen osallistuminen edellyttää laskun kokonaissumman maksamista ennen tapahtumaa. Lasku toimitetaan asiakkaan sähköpostiin tilauksen teon jälkeen tai erillisenä kirjeenä postin mukana, Laskussa on 14 päivää maksuaikaa laskun päiväyksestä eteenpäin. Asiakkaalla on myös mahdollisuus muuttaa lasku osamaksuksi. 

Yritysasiakkaat

Yritysasiakkaat voivat tilata tuotteen suoraan verkkokaupasta http://kauppa.puhujaksi.fi tai olla erikseen yhteydessä asiakaspalveluumme info@puhujaksi.fi.  Tilauksen tekijällä on velvollisuus ilmoittaa tuotteiden käyttäjien ja tilaisuuteen osallistujien nimet erikseen info@puhujaksi.fi. 

Valmennuslippujen toimitusehdot ja -tapa

Verkkokaupan tilauksen jälkeen asiakas saa tilausvahvistuksen antamaansa sähköpostiosoitteeseen. Valmennuslippu on henkilökohtainen ja sitä ei toimiteta erikseen. Lippuja tapahtumiin ei voi peruuttaa, mutta sen käyttäjän tilalle voi nimetä toisen henkilön. Lippuja voi myös ostaa useammalle henkilölle (esim. lahjaksi tai organisaation jäsenelle), mutta lipun ostajalla on velvollisuus ilmoittaa tapahtumaan osallistujien nimet ennen tapahtuman alkamista tilauksen yhteydessä tai erikseen asiakaspalveluun info@puhujaksi.fi Lippuja ei toimiteta erikseen vaan jokaiseen tilaisuudessa on osallistujalista ja tapahtuman järjestäjällä on oikeus tarkastaa osallistujan henkilöllisyys ennen tapahtumaan osallistumista.  

Tapahtuman järjestäjällä on oikeus peruutta tapahtuma ja palauttaa jo maksaneille rahat. Järjestäjällä on myös oikeus vaihtaa tapahtuman esiintyjiä ja tapahtumapaikkaa Helsingin sisällä odottamattomien järjestelyesteiden esiintyessä. Tapahtuman järjestäjä ottaa tapahtumassa valokuvia ja videoita, ja voi käyttää niitä viestinnässään ja markkinoinnissaan valitsemissaan medioissa.

Verkkovalmennusten, tallenteiden ja webinaarien toimitusehdot ja -tapa

Valmiit tapahtumatallenteet toimitetaan asiakkaalle heti sähköpostiin maksusuorituksen jälkeen, kuitenkin viimeistään 48h tunnin sisällä teknisen vian ilmetessä. Tuote voidaan toimittaa joko lautauslinkkinä tai liitetiedostona. Kaiken ladattavan materiaalin tekijänoikeus säilyy puhujaksi.fi tuotannolla, eikä asiakas saa levittää tai myydä sitä kolmansille osapuolille. Verkkomuotoisten valmennusten käyttöoikeus on tilaajalle aina henkilökohtainen ellei asiakas toisin ilmoita info@puhujaksi.fi.

Webinaareihin osallistumisohjeet lähetetään asiakkaille aina erikseen tuotekuvauksen mukaisesti. Webinaarin osallistumismaksu antaa oikeuden aina yhden henkilön osallistumiseen verkkovalmennukseen.

Mikäli et saa tuotetta, sinulla on ongelmia tuotteen kanssa tai linkki on vanhentunut, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluun info@puhujaksi.fi.  

Arvonlisävero

Myyntihinnat sisältävät arvonlisäveron valmiina. 

Tuotteen palautusoikeus

Valmennustuotteilla ja tallenteilla ei ole palautusoikeutta. Valmennuslipun voi kuitenkin osoittaa toiselle henkilölle olemalla yhteydessä asiakaspalveluun info@puhujaksi.fi

Muut ehdot

Puhujaksi.fi kerää asiakkaiden henkilötietoja asiakasrekisteriinsä asiakasuhteen hoitamiseksi sekä markkinointi- ja viestintätarkoituksiin. Puhujaksi.fi voi luovuttaa osallistujien yhteystiedot tapahtuman yhteistyökumppaneille. Rekisteröity voi kieltää henkilötietojensa käsittelyn ja/tai luovuttamisen markkinointitarkoituksiin lähettämällä sitä koskevan ilmoituksen info@puhujaksi.fi. 

Tapahtuman järjestäjä ottaa tapahtumassa valokuvia ja videoita, ja voi käyttää niitä viestinnässään ja markkinoinnissaan valitsemissaan medioissa.

Lisätiedustelut ja reklamaatiot

Asiakaspalvelu info@puhujaksi.fi

Puhujaksi.fi
Bulevardi 30 B
00120 Helsinki